Докато си стоим вкъщи, агонията на политическото време ще продължава. 

...
Докато си стоим вкъщи, агонията на политическото време ще продължава. 
Коментари Харесай

Мария Лалева: COVID-19 ни показа, че сме станали безумни консуматори

Докато си стоим у дома, мъката на политическото време ще продължава. 

 Мария Лалева пред Actualno.com: От суеверни страхове се бяга с обич Мария Лалева пред Actualno.com: От суеверни страхове се бяга с обич
" Да погледнем на себе си с обич и да спрем да се самобичуваме и самообиждаме. От суеверни страхове се бяга също с обич ". Така голямат...
По мотив антиправителствените митинги, в които писателката взе участие от ден първи, тя показа, че съгласно нея те са генерирали извънреден заряд. " Аз постоянно съм твърдяла, че гневът е една мощна сила, само че тя не е добра сила. Гневът е най-високата точка на нашите страхове. Имаше боязън, че ние ще продължим да живеем по този метод и този боязън се оправда. Тръгнахме с яд, обаче аз желаех да видя какво ще се случи по-късно. Виждах оттатък гвева нещо, което за мен беше красиво ", означи Мария Лалева. Тя бе безапелационна, че гневът служи единствено с цел да се направи първата крачка към смяната. " Втората би трябвало да е обич, би трябвало да има съзидание и единение ".
" Ние всички знаем кой е неприятният, всички знаем, че има мафия и институциите към този момент са проядени. Ние всички знаем това, което се приказва към този момент четири месеца ", съобщи Лалева. Писателката е уверена, че до момента в който си стоим у дома, мъката на политическото време ще продължава.
" Човек пораства с всеки час - зависи по какъв начин си е определил посоката: един пораства във вътрешността, различен се уголемява, трети се покатерва по-високо.
Целия диалог с Мария Лалева гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР